- ZA PORUDŽBINE PREKO 1500 DINARA UZ UPLATU NA RAČUN

BESPLATNA DOSTAVA NA TERITORIJI CELE SRBIJE -

 

Sve naslove možete poručiti preko našeg sajta po najpovoljnijim cenama. Željene naslove dodajte u korpu i postupite po uputstvima za naručivanje.

VAŽNO: Molimo Vas da pravilno popunite porudžbenicu i unesete sve tražene podatke i naročito da unesete tačan naziv ulice, kućni broj i broj stana ili kancelarije/lokala (ako se dostava vrši u neki poslovni objekat) kako ne bi došlo do greške prilikom isporuke.

VAŽNO: Mi nemamo mogućnosti da proverimo da li ste nam dostavili tačnu i potpunu adresu. Zato Vas molimo da budete precizni. Ukoliko u porudžbini navedete netačnu ili nepotpunu adresu, zbog koje je pošiljka vraćena nama, ponovna dostava će se izvršiti Post Express-om. 

U SLUČAJU VRAĆANJA POŠILJKE ZBOG NEPOTPUNE ILI NETAČNE ADRESE U PORUDŽBINI, TROŠKOVE PONOVNE DOSTAVE SNOSIĆE ISKLJUČIVO KUPAC.  

 

Čim izvršite poručivanje, dobićete imejl potvrde da je porudžbina primljena i da je u obradi, a ako izaberete opciju "Uplata na račun", nešto kasnije će Vam stići imejl sa INSTRUKCIJOM ZA UPLATU PO PORUDŽBINI.

  

OPCIJE PLAĆANJA: Uplata na račun ili plaćanje pouzećem.

 

UPLATA NA RAČUN

Ako odaberete da izvršite uplatu na račun, od nas ćete dobiti INSTRUKCIJU ZA UPLATU PO PORUDŽBINI koja sadrži ukupnu vrednost poručenih knjiga izraženu u porudžbini uvećanu za troškove dostave preporučene tiskovine, koji zavise od mase pošiljke. Primeri: do 0,5 kg 99 din, do 1,0 kg 106 din, do 2,0 kg 129 din, do 3 kg 141 din.

U slučaju uplate na račun za porudžbine vrednosti preko 1500 din. DOSTAVA JE BESPLATNA ZA TERITORIJU CELE SRBIJE.

  

Kad primimo Vašu uplatu na naš račun (kad bude prikazana na našem izvodu iz banke), poslaćemo Vam poručene knjige i račun na ukupno plaćeni iznos u roku od najviše dva radna dana. Knjige se isporučuju isključivo kao redovna preporučena tiskovina putem Pošte i od nas ne zavisi kada ćete primiti poručene knjige (obično je potrebno dva do tri dana). 

  

PLAĆANJE POUZEĆEM (POST EXPRESS) 

Ako odaberete da porudžbinu platite prilikom dostave, pošiljku ćemo pripremiti i poslati najkasnije sledećeg radnog dana po modelu slanja "danas za sutra do 19 časova", a cena dostave zavisi od mase i vrednosti pošiljke.

      Primer:  

 masa do 0,5 kg, vrednost   750 din. - ukupni troškovi dostave = 238 din.

 masa do 2,0 kg, vrednost   850 din. - ukupni troškovi dostave = 328 din.

 masa do 2,0 kg, vrednost 1.600 din. - ukupni troškovi dostave = 328 din.

      Ova opcija je isplativa ukoliko stanujete daleko od uplatnih mesta i poručujete više naslova.

 

Sve knjige dostavljamo zaštićene od oštećenja.

0
0
0
s2sdefault